Adworld

19 Ocak 2010 Salı

Partner Programı Nedir ?

Partner üyelik, Search-Earn’ün kullanıcılarını gelir paylaşımı modelinden bir üst seviyeye taşıdığı, kendisine kazanç ortağı olarak aldığı bir programdır.
Search-Earn sistemine güvenmiş ve bu projenin büyüyeceğine inanan kullanıcılarına, standart üyeliğe göre daha avantajlı bir sistemle kazanç ortağı olmalarını sağlamaktadır.
Ömür Boyu partner üye olabilmek için, grubunuzda bulunan kotasyon sahibi partner ile serbest satış işlemi yaparbilir ve kotasyon sahibi partnerin sizi partner tanımlamasını sağlayabilirsiniz. Kotasyon sahibi partner üyemiz ile irtibata geçmek için
tıklayın. Tavsiye edilen satış fiyatımız 1990 TL dir.
  • Partner üyelikler sayısal olarak sertifikalıdır. Örnek Sertifika
  • 200 US$ avans kullanıp sistemde reklam, sticky için para ödemeden işlemlerini yapabilirler.
  • Gruplarında yapacakları satışlarında %80′ ler oranında satış primi kazanırlar.)
  • Hesaplarından alt grup üyelerine partner tanımlaması yapabilirler.
  • My Ad kazanç programına otomatik olarak dahil olurlar.
  • Gruplarını çok daha hızlı büyütürler.
  • Yıl sonu şirket kârından pay alırlar.
  • Şirketin ilerideki halka arzından bedelsiz gelir alma hakkına kavuşurlar.
  • AdHunt Reklam Getir Programı’ndan yararlanırlar. Search-Earn’e sağladıkları her reklam girişinden ekstra gelir elde ederler.
  • Reklamverenlerin, üyelere özel düzenleyeceği kampanyalardan öncelikli yararlanma hakkına kavuşurlar.
  • Kullanım puanları üzerinden reklam indirim hakkı kazanırlar.
  • Türkiye Firma Rehberini 08-09 Sınırsız olarak kullanabilir ve bilgi satışından kazanç elde ederler.
(1) Destek primi uygulması kotasyon satış primi olarak partner üyeliklerde devam etmektedir. Rev:28 Ağustos 2009
(2) Ücretsiz üyeler My Ad kazanç programına dahil olmak için bir adet MyAd reklamı başlatmak zorundadır. My Ad reklamınızı başlatmak için tıklayın.Partner üyelerimiz partner üye oldukları andan itibaren MyAd programına dahil olurlar. Bu partner üyelerimize sağlamış bir avantajdır.
(3) Tüm partner üyeler yıllık 175 adet birinci basamak üyeyi referanssız gelen Search-Earn.com üyelerinden olmak üzere sorgusuz sualsız alırlar.
(4) Şirket oluşan gelirlerinden yıllık %15 kazanç payını partner üyelere kullanım puan oranlarına göre dağıtmaktadır.
(5) Halka arz işlemleri gerçekleştiğinde şirketin %10 hisse bedeli karşılığı partner üyelere dağıtılacaktır.
(6) Satışını yapacakları kurumsal reklamlardan %30 kazanç payını komisyon olarak alırlar.
(7) Partner üye reklam başlattığı an ilgili reklama %100 oranında ilave tıklama kazanır. Bu anında reklama işlenir ve reklam bedeli karşılığı 2 kat kişi ziyaretçi gönderilir.
(8) Firm Guide 08-09 bilgilerini sadece Partner Üyelerimiz detaylı olarak inceleyebilir. Partner üyelik dışında firma rehberine tam erişim hakkı sağlanmamaktadır.

Ücretsiz Üye Ol Sende Kazanmaya Başla
Üye Ol

Sadece İlk 2 bin Partner Türkiye’ nin Firma Rehberini Görebilecek

Bilindiği gibi geçen hafta içinde Türkiye Firma Ticaret Rehberi 08-09 çalışmasına başlandı. Kayıtlar son derece hızlı bir şekilde toplanıyor. Türkiye’ nin En Büyük Ticaret Rehberi’ ne sahip olmak istiyor ve işlerinizde tamamen ücretsiz bir şekilde bu bilgileri kullanmak istiyorsanız. Partner Üyeliğinizi Gecikmeden Başlatın!
Çünkü sadece ilk 2 bin Partner Bu avantaja sahip olacak!
2001. partner sisteme katıldığında bu sayfadan ilan edilecek ve Firma Rehberini kullanma şansı sonrasında kalmayacaktır.
Ticaret Yatırım Demektir!
Siz de kimsede olmayacak bu bilgiye yatırım yapın! İşlerinizi katlayın!

Super Mania Yarışması Devam Ediyor!

Yeni yarışmamız olan SuperMania partner üyelerimiz arasında düzenlenen, Türk internet tarihinin en büyük ödüllerinin dağıtılacağı yarışmada; partner üyelerimizin çok büyük ödüller kazanacaktır. Yarışma sıralaması partner üyeliğe geçtiğiniz tarihten sonra Search-Earn.com’ a kazandırdığınız direkt referanslarınızın son ay içinde sisteme giriş yapıp kullanmalarının ölçülmesi ile yapılacak. Yarışmada toplam 190 kişi ödül kazanacaktır. Direkt referanslarınız standart üye olsa da sıralamada değerlendirmeye alınacak. Büyük ödülün 500 bin USD olacağı yarışmada, toplam 1 milyon US$ ödül dağıtılacaktır. SuperMania’ da tek yapmanız gereken gecikmeden partner üyeliğinizi aktif edip grubunuzu büyütmek. Tüm partner üyelerimize açık olan yarışmada partner üyeliğiniz başladıktan sonra yeni kazandırdığınız tüm direkt referanslar değerlendirmeye alınacaktır. SuperMania’ a ilk 200 kişilik sıralama yarışma başlangıcından itibaren, düzenli aralıklar ile güncellenip sistemde online olarak yayınlanacak. SuperMania yarışması 1 Şubat itibariyle başlamıştır. Şimdiden sizde partner üyeliğiniz altında üye toplamaya başlayın.
Dünya çapında sadece 9.999 kişinin yararlanacağı partner program ile kazanç ortağımız olabilirsin!
Sistemimize partner üye olarak katıl, kazanmaya başla.
İnternet dünyasının yeni devriminin bir parçası ol!

Ücretsiz Üye Ol Sende Kazanmaya Başla
Üye Ol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder