Adworld

18 Mart 2010 Perşembe

Devam Eden Kampanyalar

PRO ÜYELİKTE İNANILMAZ KAMPANYA 15 MART TARİHİNDE BAŞLIYOR !!!

Kazantel ile ilk kazanacak grup her zaman ki gibi pro üyeler olacak, peki siz hala pro üyeliğinizi başlatmadınız mı? 15 Mart' ta bu sayfayı mutlaka takip edin. Arkadaşlarınıza mutlaka bunu duyurun, yoksa arkadaşlarınız ile aranız bozulabilir. Muhteşem avantajlı son derece özel bu fırsatı kesinlikle kaçırmayın. Capcanlı ve heyecanlı bu kampanyada saniyeler içinde onlar, dakikalar içinde yüzler, saatler içinde binlerce lira kazanabilirsiniz. Peki bu inanılmaz kazancın coşkusunu kimler yaşayacak? Tabi ki Search-Earn.com üyeleri, bizleri takip eden şanslı grup.

KAZANTEL BAŞLIYOR !!!

Çok kısa süre içinde Kazantel ve Superwomm ile ilgili kampanya ve pazarlama çalışmalarımız başlıyor. Bilindiği gibi bu projelerin ön çalışmaları geçen sene başlamış ve pazarlama kampanyaları başladığında siteden ilan edileceği konusunda bilgi verilmişti. Kazantel kampanyası ve peşinde başlayacak Superwomm kampanyasını kaçırmayın.

YATIRIMCI GÖRÜŞMELERİ HAKKINDA

Bilindiği üzere Search-Earn.com 2009 yılı içinde uflakes.com projesini dışarıdan başlatmış ve 1 yıl içinde hatırı sayılır miktarda kullanıcı geri dönüşü ile uflakes.com' u geliştirmeye devam etmiştir. Bunun dışında devam eden projeler ile ilgiligirişimlerimizin sunum dosyasını sizinle paylaşıyoruz. Altını kalın harfler ile çizerek belirtmemiz gereken önemli bir husus 2009 yılı içinde elde edilen ve son derece değerli olan ilerleme sürecinde, temel büyüme ivmesini ve aramıza yeni partner üyelerin katılmasını sağlayan arkadaşlarımıza olan vefa borcumuzdur. Bu arkadaşlarımızdan en çok çalışan grubunu yatırımcı görüşmelerinin sonlanması ile sizlerle de paylaşacak ve kendilerine çok çok özel hediyelerini taktim edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder