Adworld

18 Mart 2010 Perşembe

KOBİLİX HOSTİNG PAKETLERİ SİSTEMSTAR’DA

Search-Earn.com “Kobilix Hosting Paketleri” SistemStar pazarlama ağı ile satışa sunulacaktır.

Bilindiği gibi SistemStar ağ pazarlama yapısı ile ilgili kurallar son derece basit anlaşılır ve makuldür. Tam anlamı ile takım çalışmasına dayanacak olan içsel bir network ağı olan SistemStar’da sizden talep edilen sadece iki adet işlem vardır. Bunlar:
1- Dilediğiniz zaman kullanabileceğiniz şekilde 1 adet kobilix profesyonel paket satın almanız,
2- Sadece bir arkadaşınıza yine dilediği zaman kullanabileceği 1adet kobilix profesyonel paket satışı gerçekleştirmeniz…

Yukarıdaki 2 adet işlemi gerçekleştirmeniz durumunda SistemStar ile size 9.494 TL’ye kadar para kazanma imkanı sağlanmaktadır.

Peki bu SistemStar sihirli ağı nasıl çalışıyor?

Kobilix SistemStar ağına katılmanız durumunda sadece 2 koldan ağınızı büyütmenize izin verilmektedir.
  • Eğer Accounts Pro üyeliğiniz varsa Sistem tarafından sağ kolunuza bir gerçek kişi kaydedilir. Accounts Pro üyeliğiniz yoksa bu kayıt işlemi gerçekleştirilmez.
  • Sol kolunuza ise, sadece bir adet mikro pazarlama faaliyetinde bulunarak siz kayıt yapabilirsiniz. Pazarlama faaliyetlerinizi genişletmek istemeniz durumunda da yeni kaydedeceğiniz üyeyi size en yakın alt referansınızın boş olan sol koluna yerleştirmeniz gerekir…
  • Standart üye iseniz sol kolunuzla birlikte sağ kolunuza da kaydı siz yaparsınız.

Toplam 8 derinlikte hazırlanmış ve dünya da başka bir örneği bulunmayan ters piramit kazanç planı ile böylece herkes eşit olarak kazanır.
Kazanç planımız son derece özeldir ve ilk 2 basamakta üye başına 1 TL olan kazanç miktarı, 3 üncü ve 4 üncü basamaklarda 2 TL ye çıkmaktadır. 5 inci ve 6 ıncı basamaklarda ise 5 TL’ye, 7 inci basamakta 10, 8 inci basamakta 30' TL’ye çıkmaktadır
Kademe Ref.Sayısı Prim TL Kazanç
0 Siz x 0 = 0
1 2 x 1 = 2
2 4 x 1 = 4
3 8 x 2 = 16
4 16 x 2 = 32
5 32 x 5 = 160
6 64 x 5 = 320
7 128 x 10 = 1.280
8 256 x 30 = 7.680

Evet yanlış duymadınız! Kazanç planımızda en çok üyenizin bulunacağı en son basamağınızda kazanç birimi azaltılmamakta, aksine en yüksek rakama çıkarılarak kazancınızın katlanarak artması sağlanmaktadır.

Peki 8 basamağınız tamamen doldu, bu durumda kazancınız bitiyor mu? Hayır bu durumda Sistem size, StarSuper ikramiye hakkı doğuruyor. Sistemde, StarSüper ikramiye ile 9 uncu basamağınızın tamamından her kişi için 30 TL ikramiye primi kazanıyorsunuz.


Peki bu prim ne kadar? 9 uncu basamak satışlarınız tamamlandığında toplamda almaya hak kazanacağınız prim tam olarak 15.630 TL… Evet evet, yanlış duymadınız! İşte gerçek bir ikramiye ve gerçek bir prim... SistemStar…

Kademe Ref.Sayısı Prim TL Kazanç
9 512 x 30 = 15.360

Peki bu kadar çalışmayı yaptınız artık sizinle işimiz bitti mi diyoruz?

Asla!!! SistemStar’ın en güzel özelliği olan SüperBir, sonraki yıllarda yapılacak kobilix profesyonel satışlarında devrede… Böylece SistemStar' a kazandırdığınız tüm basamaklarınızdan üye olan kişiler kobilix paketleri kullanmaya devam ettikleri sürece yıllık %1 satış primi her yıl banka hesabınıza gönderiliyor.
İşte ömür boyu kesintisiz kazanç imkanı… Bu kişiler kesintisiz olarak kobilix profesyonel paketi kullandıkları sürece yıllık %1 lik satış primini almaya devam ediyorsunuz. Bu prim tutarı ise; yıllık 1.022 TL ye kadar size kazanç imkanı sunuyor.
Abartısız, uygulanabilir bir kazanç sistemi olan SistemStar; kazandırmaya devam edecek…

Kobilix Profesyonel paket satışlarının SistemStar kapsamında ön kayıtları 15 Mart 2010 gece yarısı başlayacaktır…

Sizde gecikmeden kaydınızı yaptırın, SistemStar pazarlama ağınızı 2 Nisan dan itibaren büyütmeye devam edin. SistemStar network ağaç yapısı ön kayıtlarla birlikte geliş sırasına göre şekillenecektir.
Saygılarımızla…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder