Adworld

18 Mart 2010 Perşembe

Programlar



Search-Earn'den bir ilk daha. Search-Earn ekibi Türkiye'nin ilk mobil iletişim temelli Womm sistemi olan Super Womm'u uygulamaya başlattılar.

Super Womm ile SE kullanıcıları, SE'nin anlaştığı firmaların tavsiye mesajlarını arkadaşlarına mobil platform üzerinden duyuracaklar ve her başarılı mobil mesajdan yüzlerce puan kazanacaklar.

Artık puanlarda kuruş çağı kapandı. TL devri başladı. Siz de oluşturacağınız arkadaş listenize izniniz dahilinde gönderilecek tavsiye mesajları ile yüzbinlerce puanı dakikalar içinde kazanabilirsiniz. Arkadaş listenize ekleyeceğiniz her kişi için 700 SE puanı online olarak hesabınıza işlenmektedir.

Super Womm sistemi ile ilgili olarak hemen şimdi Accounts Pro üyelik seviyesine geçişinizi yapın. Sonra başlangıç ayarlarınızı gerçekleştirin. Ve arkadaş listenizi hızla oluşturun.

Super Womm ile kazanan siz; ürünlerin avantajlardan yararlanan ise arkadaşlarınız olacak. Sosyal iletişim ile entegre pazarlama sistemi Super Womm Türkiye'de kitlesel tanıtım, duyuru, reklam mecralarında bir ilk olup Türkiye'de alanında ilk mobil temelli kulaktan kulağa pazarlama ve tanıtım mecrasıdır.


Flakes : Kişiselleştirilebilir Açılış Sayfanız!


Search-Earn.com Flakes ile kişiselleştirilmiş açılış sayfanızı tamamen kendi isteklerinize göre hazırlayabilir. Bu sayfaya herhangi bir bilgisayardan dilediğiniz an ulaşabilirsiniz. Search-Earn.com Flakes kullanıcılarına günlük olarak SE puanı dağıtır. Partner Üyeler günlük 100 SE Puanı, Accounts Pro Üyeler günlük 70 SE puanı, Standart Üyeler günlük 35 SE puanı kazanır.

Flakes kanallarınıza dilediğini web sitesinin adresini dilediğiniz etiket ile kayıt edebilir ve tek tıkla ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz kadar kanal altında, dilediğiniz kadar url yi kendinize özel açılış sayfasında gruplayabilir interneti kolay kullanırsınız. Flakes için tıklayın!


Search-Earn.com'un En İddialı Programı Başladı!

Search-Earn.com gelirlerinizi artıracak, önemli ve çok değer verdiğimiz programımız Accounts'u başlatıyoruz. 9. ay itibariyle Search-Earn'de üye sayımız 100 bin kişiyi geçti. Kazanç sistemimizin önemli yapı taşlarından olan ve reklamverenlerin ilgisini çeken Winvite programını 2 ay önce hizmetinize açtık ve bu programımıza dahil olan üyelerimiz binlerce puanı hesaplarında gördüler. Şimdi Accounts programı ile daha da fazla gelirleri hesaplarınızda görmeye başlayacaksınız. Accounts Programınızı Başlatmak için tıklayın!

Kazanç Programlarımızı Tanıyın!

Kazanç programlarımız Search-Earn Network içinde daha çok bonus kazanç sağlamanızı sağlamak için geliştirilmiştir. Kazanç programlarımızın bazıları sadece Partner Üyelere açıkken, bazı programlar tüm üyelerimizin katılmasına imkan sağlamaktadır. Dilediğiniz kazanç programı ile Search-Earn puanlarınızı hızlı şekilde arttırabilirsiniz.

Kazanç programları hakkında daha detaylı bilgi isterseniz sık sorulan sorular sayfasına buradan gidebilirsiniz. Eğer sorunuza yanıt bulamazsanız info@search-earn.com elektronik posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder