Adworld

18 Mart 2010 Perşembe

PRO ÜYE OLMAK ARTIK BİR AYRICALIK OLACAK… BOMBAYI PATLATIYORUZ… SİSTEM STAR

Search-Earn.com üyelerinden aldığı güçle yine bir ilke imza attı.

Bu imza ile, ağ tipi pazarlama sektörüne yepyeni bir soluk getiriyoruz ve ticaretin dengesini tüketiciden yöne alt üst ederek dünyada ilk kez yepyeni bir kazanç modeli oluşturuyoruz…

Bize göre artık, genelde bilinen tüm pazarlama modelleri özelde ise tüm ağ pazarlama modelleri artık demode olmuş durumda…

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. Tüm network modellerinde network piramidi olarak bilinen ağ yapı, bilindiği gibi yukarıdan aşağıya doğru genişlemekte ve üyelik kaydına esas olarak piramidin altına indikçe kişi sayısı artmaktadır. Buna mukabil kazanç oranları da aynı şekilde azalmaktadır.

Multi Level Marketing (MLM) olarak ta bilinen ağ pazarlama yapısı tüm dünyada artık büyük markalar tarafından dahi bilinen ve tercih edilen bir pazarlama şekli olagelmiştir. Ancak mevcut yapısıyla MLM’nin çok çok uzun zaman ve emek vererek kazanç sağlayabilen bir yapı olduğu aşikardır. Bu sistemlerde, sisteme giren üyelerin yeni üye bulma, tüketim ve pazarlama çarpanları tümüyle kazanılması ümit edilen kazancı etkileyen ana faktörlerdir.

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. BOMBAYI PATLATIYORUZ… Üyelik kaydını unutun… Network piramidini unutun… Üyeler arası rekabeti unutun… Sürekli pazarlama ya da sürekli satın alımı unutun…

Yepyeni bir sistemle, SistemStar ile tanışın…

SistemStar, Search-Earn.com’daki mevcut ana network yapısından tamamen farklı ve bağımsız olarak kurgulanmış içsel bir ağ yapısıdır.

Sıradan network planlarında kazanç birimleri örneğin;
1. basamakta 30 TL
2. basamakta 10 TL
3. basamakta 5 TL
şeklinde azalarak giderken, Sistemstar' da bu işlem tersine çevrilmiştir.

Peki bu sihirli ağ nasıl çalışıyor? Sistemstar' da ağına katıldığınızda sadece sağ ve sol olmak üzere 2 koldan ağınızı büyütmenize izin verilir.

- Eğer Accounts Pro üyeliğiniz varsa sağ kolunuzu Sistem tarafından size bir gerçek kişi kaydedilir. Accounts Pro üyeliğiniz yoksa herhangi bir kayıt yapılmaz.

- Sol kolunuza ise, sadece bir adet mikro pazarlama faaliyetinde bulunarak siz kayıt yapabilirsiniz. Pazarlama faaliyetlerinizi genişletmek istemeniz durumunda da yeni kaydedeceğiniz üyeyi size en yakın alt referansınızın boş olan sol koluna yerleştirmeniz gerekir…

Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. Tarayıcınız bu resmin gösterilmesini desteklemiyor olabilir. Toplam 8 derinlikte hazırlanmış ve dünyada başka bir örneği olmayan ters piramit kazanç planı ile herkes eşit olarak kazanır. Evet evet, yanlış duymadınız: Kazanç planımızda en çok üyenizin bulunacağı en son basamağınızda birimi azaltılmamakta aksine en yüksek rakama çıkarılmaktadır.

Ters üçgen kazanç yapısıyla, zaman içerisinde tıkanan ve birbirleriyle rakip konumuna gelen network yapı; rakip değil takım üyesi haline getirilmesi sağlanmış ve böylece kazancın 10 kat daha fazla arttırılmasına olanak sağlanmıştır. Tüm takım aynı zamanda kazandığı için SistemStar’da asla tıkanma olmaz.

Pasif durumda bulunan hesabınızdaki ödemeler, sol kolunuza yerleştireceğiniz 1 adet üye ile aktif hale getirilir. Ve ödemeler 50 TL ve katları halinde talebiniz beklenmeden banka hesabınıza gönderilir.

Peki 8 basamağınız tamamen dolduğunda kazancınız bitiyor mu? Elbette “Hayır”. Bu durumda size “Star Süper” ikramiye hakkı doğuyor. Sistem, StarSüper ikramiyesi ile 9. basamağınız tamamlandığında, 9. basamak yer alan her kişi için size %30 ikramiye primi kazandırıyor. Gerçek bir ikramiye ve gerçek bir prim; StarSüper …

Peki bu kadar çalışmayı yaptınız artık sizinle işimiz bitti mi diyoruz?

Asla! Pazarlama konusu mal/hizmetin özelliğine göre Sisteme entegre edilen ve uygulamaya konulacak olan SüperBir özelliği ile de; SistemStar’a kazandırdığınız tüm basamaklarınızdan üye olan kişiler, sözkonusu mal/hizmeti yeniden kullanmaya devam ettikleri sürece yıllık %1 satış primi her yıl banka hesabınıza gönderilecektir. Bu kişiler ömür boyu kesintisiz olarak pazarlama konusu mal/hizmeti kullandıkları sürece bu %1 lik satış primlerini almaya devam ediyorsunuz.

BOMBAYI PATLATTIK… Üyelik kaydını unutun… Network piramidini unutun… Üyeler arası rekabeti unutun… Sürekli pazarlama ya da sürekli satın alımı unutun…

Yepyeni bir sistemle, ters üçgen SistemStar ile tanışın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder